Політолог пояснив, чому Росія сама поверне Україні Крим

Це може  трапитися найближчим  часом. Крим може повернутися в Україну після зміни влади в Росії. Таку думку в коментарі сайту “24” висловив політолог Олександр...

Це може  трапитися найближчим  часом.

Крим може повернутися в Україну після зміни влади в Росії. Таку думку в коментарі сайту “24” висловив політолог Олександр Палій, повідомляють  Патріоти  України. “Росія взялася протистояти всьому світу. Але вона не здатна на це ні з військової, ні з економічної або демографічної позиції. І коли нове російське керівництво це зрозуміє, воно неодмінно прийде до рішення покращення ситуації зі світом, із Заходом. У тому числі через показове повернення Криму Україні.

Воно, можливо, з переговорами, з нюансами, можливо, з компромісами з різних сторін, але повернення буде”, – вважає Палій. Проте коли саме відбудеться повернення Криму – спрогнозувати важко. “Ніхто не знає, коли зміниться влада в Росії, на кого вона поміняється, коли колапс економічний почнеться чи, може, Росія захоче провести якусь авантюру. Однак результат буде такий, що Крим обов’язково повернеться”, – вважає політолог. Крім того, він вважає, що звернення України до Гаазького суду щодо агресії Росії допоможе ситуації в майбутньому, проте зараз це ніяк не допоможе країні. Нагадаємо, Україна подала три позови до міжнародних судів проти Росії. Також 18 березня МЗС України підготувало заяву в Гаазький суд щодо військової інтервенції Росії. 

Джерело

Категорії
Аналітика
Новини
Loading...