ЗСУ встановили фізичний контроль над островом Зміїний – Генштаб

Усі українські військовослужбовці, які залучались до виконання завдання на острові Зміїний, повернулися в пункти свого призначення. Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ розповів заступник начальника...

Усі українські військовослужбовці, які залучались до виконання завдання на острові Зміїний, повернулися в пункти свого призначення.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, коментуючи заяву російських ЗМІ про начебто загибель українських військових, які встановили український прапор на острові Зміїний.

Ми дійсно встановили контроль над островом Зміїний. Минулого тижня ми встановили вогневий контроль над островом, не дали можливості противнику забрати залишки своїх підрозділів, озброєння і військової техніки з острова. На даний час військовослужбовці фізично встановили контроль над островом Зміїний. Я можу вам сказати, що всі військовослужбовці, які залучались до виконання цього завдання, всі повернуті в пункти свого призначення, – зазначив Громов.

Категорії
Новини
Новини
Loading...