Під обстрілами на старенькій Мазді: як бійці “десятки” підвозять побратимам боєприпаси на передову

Бійці прикарпатської “десятки” на позивні Кузя та Єгер під обстрілами військ РФ щодня підвозять своїм побратимам на передову боєприпаси. Відео оприлюднили на Facebook-сторінці Угруповання Об’єднаних сил,...

Бійці прикарпатської “десятки” на позивні Кузя та Єгер під обстрілами військ РФ щодня підвозять своїм побратимам на передову боєприпаси. Відео оприлюднили на Facebook-сторінці Угруповання Об’єднаних сил, передає “Суспільне”.

На своїй старенькій Мазді вони творять таке, що вистачило б на десяток нових частин культового фільму “Перевізник”. Під обстрілами, на шаленій швидкості по бездоріжжю, з молитвою до всіх автомобільних богів хлопці везуть міни і провіант своїм побратимам. Щодня по 3-5 екстремальних рейсів, — йдеться у дописі.

Боєць на позивний Кузя каже, що “всі роки війни проти теперішнього — це була наполеглива підготовка”. Тому важливо вчасно підвозити боєкомплекти, щоб постійно тримати ворога під вогнем.

Мінометник на позивний Гуцул, якому доправили боєприпаси, розповідає, що артилерійські обстріли позицій тривають майже щодня.

Буває, двічі у день, тричі такі прильоти. Нічого, ми справляємося, настрій бойовий. Закинули міну — мінус десять орків, мінус двадцять навіть — як коли пощастить. Не менше. Тримаємося, все добре. Їсти є, вода є, БК є — все, як має бути, — каже Гуцул.

Відео можна переглянути тут.

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...