Що потрібно знати, аби отримати інсуліни за програмою “Доступні ліки”

Для отримання інсулінів, що реалізуються за програмою “Доступні ліки” з державного бюджету, необхідно звернутися до лікаря ендокринолога/дитячого ендокринолога за місцем проживання, який відкоригує лікування...

Для отримання інсулінів, що реалізуються за програмою “Доступні ліки” з державного бюджету, необхідно звернутися до лікаря ендокринолога/дитячого ендокринолога за місцем проживання, який відкоригує лікування та випише рецепт на потрібний препарат.

Про це розповіла на своїй сторінці Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОДА.

Також лікар-ендокринолог зареєструє вас, візьме на облік і допоможе із отриманням тест-смужок для персональних глюкометрів, голок та інших розхідних матеріалів (закуповуються за кошти обласного бюджету).

Із даних питань ще можна звертатись до поліклінічного відділення комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня» Івано-Франківської обласної ради (для дітей) та до поліклінічного відділення комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківська обласна клінічна лікарня» Івано-Франківської обласної ради (для дорослих).

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...