Кількість загиблих зросла, десятки людей зникли безвісти: останні подробиці з Вінниці

Кіслькість загиблих унаслідок ракетного удару по центру Вінниці зросла до 22, ще 39 людей вважаються зниклими безвісти. Рятувальники наголошують, що роботи триватимуть і вночі,...

Кіслькість загиблих унаслідок ракетного удару по центру Вінниці зросла до 22, ще 39 людей вважаються зниклими безвісти. Рятувальники наголошують, що роботи триватимуть і вночі, адже під завалами можуть перебувати люди.

Про це розповіла кореспондентка Апостроф TV з Вінниці Анастасія Голошивець.

“Станом на зараз 22 людини загинули. Троє з них – діти. В соцмережах розповсюджується відео, на якому матуся зі своєю донькою ідуть на розвиваючі гуртки. 10 хвилин потому лунає вибух, і дитину вбиває. Мати перебуває в реанімації, за її життя борються лікарі”, – додала Анастасія.

За словами кореспондентки, пошуки людей тривають досі. Працює весь склад рятувальників, весь склад правоохоронців. Багато вінничан приходять на місце події, аби дізнатися якусь інформацію, утім правоохоронці нічого не розголошують.

Відомо, що по медичну допомогу звернулися вже 115 людей. Крім того 39 осіб вважаються зниклими безвісти.

“Рятувальники наголошують, що їм доведеться працювати цілу ніч, адже під завалами можуть знаходитися люди. У Вінниці запустили гарячу лінію, куди можуть телефонувати люди, рідні яких не виходять на звʼязок. Рятувальники продовжують розбирати завали, пошкодженно 36 цивільних обʼєктів”, – наголосила журналістка.

Поруч із офісним центром знаходилася лікарня, яка повністю вигоріла. Говорять про те, що всі працівники, і пацієнти, які перебували в цей час у лікарні, загинули. Завтра у Вінниці оголосили день жалоби.

Кореспондентці Апостроф TV також вдалося поспілкуватися з людиною, яка дивом врятувалася.

“Ми їхали на зйомку та спілкувалися з таксистом, який розповів історію свого порятунку. Він дуже часто залишає своє авто на стоянці, неподалік якої прилетіло. Сьогодні вранці він теж був там, проте йому подзвонив знайомий і попросив підʼїхати поговорити. Саме це врятувало його життя, адже чоловік відʼїхав, і буквально за 5 хвилин пролунав вибух”, – поділилася Анастасія.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...