“Мамо, не плач”, – переможець “Голосу країни-11”. Сергій Лазановський випустив нову пісню

Молодий франківський співак та переможець одинадцятого сезону вокального шоу “Голос країни” Сергій Лазановський випустив нову композицію. Це зворушлива пісня-присвята товаришу Сергія, який загинув в...

Молодий франківський співак та переможець одинадцятого сезону вокального шоу “Голос країни” Сергій Лазановський випустив нову композицію. Це зворушлива пісня-присвята товаришу Сергія, який загинув в російсько-українській війні.

Сергій Лазановський від початку повномасштабного вторгнення активно займається волонтерством. Виконавець проводить благодійні вуличні концерти, на яких разом з командою збирає кошти на потреби ЗСУ. На одному з таких вечорів RIDNYI розповів про свого сусіда Івана Науменка, який загинув, героїчно захищаючи нашу Україну. В пам’ять про товариша Лазановський разом із продюсеркою Іриною Батюк написали пісню-присвяту “Не плач, мамо”.

“Про вічну пам’ять Івана Науменка, який загинув в російсько-українській війні, захищаючи свій дім і свою незалежність. Та вічна пам’ять про всіх Героїв України, які стали ангелами, що охороняють нас з неба” – написав Сергій у своєму Instagram.

Співак також закликає українців не звикати до страшних подій, що відбуваються на території нашої країни, а продовжувати об’єднуватись і боротись на всіх фронтах.

Пісню “Мамо, не плач” можна послухати на всіх платформах, а кліп на YouTube.

Категорії
Життя
Новини
Loading...