У Франківську ремонтують дорогу на вулиці Петлюри.

В Івано-Франківську розпочали поточний ремонт тут на двох ділянках вулиці Симона Петлюри, де було найгірше дорожнє покриття.  Про це повідомив заступник міського голови, директор...

В Івано-Франківську розпочали поточний ремонт тут на двох ділянках вулиці Симона Петлюри, де було найгірше дорожнє покриття. 

Про це повідомив заступник міського голови, директор департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак, пише Ратуша з посиланням на сайт очільника міста.

Зокрема: в районі світлофора та перехрестя з вулицею Польовою. Також тут вирішили відремонтувати і заїзд до підприємства УТОС, де працюють люди з вадами зору. Та в районі світлофора поруч заправки ОККО. Паралельно проведуть ремонт заїзду до гаражного кооперативу.

«Це поточний ремонт, але робимо його суцільним шаром, щоб не утворювались ями. Сподіваємось кращих часів, коли ми зможемо все-таки провести на цій вулиці капітальний ремонт», – додає Михайло Смушак.

Міський голова Руслан Марцінків зауважує, що насамперед в місті проводять роботи, щоб підтримувати асфальтне покриття в нормальному стані. 

«Є проїзні дороги, які дуже сильно зношуються. Тому треба підсилювати їх, треба робити поточний ремонт. Звісно, що є проблеми, що казначейство не пропускає кошти. Але місто має бути чистим, впорядкованим, ми маємо давати проїзд автомобілям. Ці дороги вже не підлягали ямковим ремонтам. Звісно, що ми не можемо робити цілі дороги, але частини вирізаємо, частини асфальтуємо, щоб дати проїзд», – каже Марцінків.

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...