Франківців кличуть на кіно просто неба в Палац Потоцьких

Палац Потоцьких розпочинає цикл українських фільмів просто неба. Щоп’ятниці, на території палацу Потоцьких транслюватимуться українські кінострічки та мультфільми. Час та фільм публікуватимуть за день...
Палац Потоцьких розпочинає цикл українських фільмів просто неба.

Щоп’ятниці, на території палацу Потоцьких транслюватимуться українські кінострічки та мультфільми. Час та фільм публікуватимуть за день до події!

“Слідкуйте за інформацією на нашій сторінці. Ми відібрали добірку фільмів, які зайдуть під будь-який ваш настрій – коли хочеться посміятись чи поплакати. А, палацова літня атмосфера тільки доповнить ваші емоції. Радимо з собою взяти друзів, хороший настрій, щоб провести чудовий вечір в приємній компанії за переглядом фільму”,- кажуть в Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».

Вхід на захід безкоштовний.

Сьогодні, 22 липня, о 18.00 на честь пам’яті 10-ї річниці смерті видатного українського актора Богдана Ступки, транслюватиметься фільм «Кайдашева сім’я», де він зіграв одну із головних ролей.

Нагадаємо, Богдан Ступка народився 27 серпня 1941 року у селищі Куликів у Львівській області. Богдан Ступка з 1999-го до 2001 року був міністром культури і мистецтв України в уряді Віктора Ющенка. Із 2001 року до останніх днів життя був художнім керівником театру Франка. Ступка зіграв приблизно 100 ролей у кіно та понад 50 на театральній сцені. Актор пішов із життя 22 липня 2012 року після тривалого онкологічного захворювання.

Категорії
Культура
Новини
Loading...