Мешканці Івано-Франківської громади отримають спеціальні виплати

Сьогодні на виконкомі вже вчергове проголосували  за виділення допомоги для мешканців Івано-Франківської громади, які цього потребують. Повідомляє міський голова Руслан Марцінків Сьогодні затвердили грошові виплати...

Сьогодні на виконкомі вже вчергове проголосували  за виділення допомоги для мешканців Івано-Франківської громади, які цього потребують.

Повідомляє міський голова Руслан Марцінків

Сьогодні затвердили грошові виплати з міського бюджету ще для 325 людей “золотого віку” (70+ років), 22 діток військовослужбовців, а також для 89 людей з інвалідністю 1 та 2 груп.

Щотижня прводиться голосування за надання соціальних виплат.  Адже заявок багато.

 Мешканці Івано-Франківської громади можуть подавати заявки на отримання грошової допомоги ПІСЛЯ ТОГО, як їм виповниться 70 та більше років.

Ще в місті діє програма допомог для дітей військовослужбовців Івано-Франківської громади до дня народження (віком до 18 років) .Також допомогу від міста можуть отримати люди з інвалідністю І та ІІ груп.

Детальніше про це писав тут: https://bit.ly/3OqQm6e

Щоб отримати допомогу необхідно звернутися у ліцей №3 на вул. І. Франка в Івано-Франківську. Або ж в селах нашої громади – у ЦНАПи.

Як подати заяву читайте за посиланням: https://cutt.ly/AJ6wx9X

Категорії
Гроші
Новини
Loading...