П’яний прикарпатець ланцюгом забив жінку через зраду

Надвірнянський районний суд визнав винним в умисному вбивстві мешканця села Пнів і призначив чоловіку 8 років позбавлення волі. У матеріалах справи зазначається, що обвинувачений...

Надвірнянський районний суд визнав винним в умисному вбивстві мешканця села Пнів і призначив чоловіку 8 років позбавлення волі.

У матеріалах справи зазначається, що обвинувачений 22 серпня 2021 року під час конфлікту, який спричинили ревнощі, металевим ланцюгом жорстоко побив співмешканку. Від отриманих травм жінка померла на місці, пише Курс

За даними слідства, чоловік наніс щонайменше 25 ударів по тілу та голові потерпілої. У суді чоловік визнав свою провину і розповів про події того дня.

З потерпілою вони проживали з квітня 2020-го. Під час стосунків у них часто виникали сімейні конфлікти.

22 серпня був у Надвірній. В обід подзвонив сусід і сказав, що горить його будинок. Взявши таксі, обвинувачений заїхав у пожежну станцію та поїхав додому.

Оглянувши наслідки пожежі, випив 250 грамів горілки і вирішив піти до знайомого, який, за словами сусідів, підпалив будинок.

Неподалік будинку знайомого побачив у траві посеред поля чоловіка та жінку, які займаються коханням. Як виявилось, це була його співмешканка та знайомий, якого підозрює у підпалі.

Після цього підійшов до них та вдарив знайомого у щелепу – той одразу втік. А жінка, за його словами, в цей час спокійно одягалася, що ще сильніше його розлютило.

Тоді він дістав з куртки металевий ланцюг і в приступі гніву почав бити потерпілу.

Стверджує, що був у стані “сильного душевного хвилювання, не пам`ятає, як, скільки часу та куди саме завдавав ударів. До пам’яті прийшов вже тоді, коли побачив, що стоїть за кілька кроків від потерпілої».

Отямившись, він викликав на місце швидку і поліцію. Однак медики по приїзду тільки констатували смерть жінки.

Чоловік запевняв суд, що вбивати жінку не хотів, а тільки «провчити за зраду», однак не зміг себе контролювати. Просив суворо його не карати.

Дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та призначив 8 років позбавлення волі.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...