Відповідально сплачують податки. На Івано-Франківщині проживають понад сорок мільйонерів

Через війну бізнес зазнав чимало втрат. Зокрема, багато українців були змушені закрити свою діяльність, що, своєю чергою, позначилось на спроможності платників сплачувати податки. Про...

Через війну бізнес зазнав чимало втрат. Зокрема, багато українців були змушені закрити свою діяльність, що, своєю чергою, позначилось на спроможності платників сплачувати податки.

Про це повідомили у Головному управлінні Державної податкової служби в Івано-Франківській області, передає Фіртка.

За словами очільниці управління Ірини Столярик, прикарпатські платники добре розуміють свої завдання в цей складний час, тому дуже відповідально ставляться до сплати податків і зборів.

Завдяки цьому за шість місяців 2022 року від бізнесу Івано-Франківщини до бюджету надійшло 14,6 мільярда гривень податків та зборів, що на 3,5 мільярда гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Крім того, на Івано-Франківщині подали майже 5 тисяч декларацій та задекларували 925 мільйонів гривень доходів, з яких до бюджету надійде майже 30 мільйонів гривень податку з доходів фізичних осіб та 5,3 мільйона гривень військового збору.

Водночас Столярик зазначила, що 46 мешканців області вказали у своїх деклараціях доходи понад мільйон гривень.

«Найбільше мільйонерів, а це двадцять троє громадян, проживають в Івано-Франківську.

Один з них задекларував 63 мільйони гривень, які він отримав, згідно з поданою декларацією, від іноземних доходів», — сказала посадовиця.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...