У Івано-Франківську відкрився салон сонцезахисних систем «КАРОМПОЛЬ»

Це шоурум, орієнтований виключно на сучасні рішення для захисту від сонячних променів, сторонніх поглядів та оформлення вікон / отворів. У мешканців міста та області...

Це шоурум, орієнтований виключно на сучасні рішення для захисту від сонячних променів, сторонніх поглядів та оформлення вікон / отворів. У мешканців міста та області є можливість познайомитись з інноваційними розробками в цій галузі, навчитися раціонально їх використовувати в оформленні інтер’єра, щоб потім дійсно насолоджуватися результатом.

Салон Каромполь пропонує продукцію європейської якості, яка виготовляється з дотриманням високих стандартів, а тому не втрачає своєї привабливості та служить роками.


● РУЛОННІ ШТОРИ у Франківську – поєднання практичності жалюзі та затишку, який дарують класичні штори. У салоні Каромполь ви знайдете величезний вибір трендових матеріалів та систем з європейських країн.

ДЕНЬ-НІЧ у  Франківську – дозволяють грати світлом, створюючи комфортні умови. Тканини використовуються з прозорими смужками.

● PLISSE в Івано-Франківську – штори з плісированої тканини, використовуються, як для звичайних вікон, так і для мансардних. Ідеальні для не стандартних форм, мають мінімальні габарити, не обмежують кут розкриття стулки.

● РИМСЬКІ ШТОРИ в Івано-Франківську – у шоурумі Каромполь пропонується багато моделей (Classic, Elegance, DN, Combi), широкий вибір воланів, декору.

● ДЕРЕВ’ЯНІ ЖАЛЮЗІ Франківськ – системи сонцезахисту з натуральних матеріалів на стулки або отвори.

● МУЛЬТИШТОРИ у Франківську – легкий варіант класичних штор з можливістю регулювання освітленості приміщення.

Особливістю шоуруму Каромполь у Івано-Франківську є пропозиція ексклюзивних систем Premium Concept для оформлення віконних отворів від провідного європейського виробника компанії Coulisse (Нідерланди).

Окрему увагу привертають системи ЗОВНІШНЬОГО СОНЦЕЗАХИСТУ

– найефективніший спосіб врятуватися від ультрафіолету, облаштувати прилеглу територію.

● МАРКІЗИ Франківськ – відбивають сонячну енергію до її потрапляння в приміщення.

● РЕФЛЕКСОЛІ в Івано-Франківську – використовуються для альтанок, терас. Не заважають огляду, зменшують температуру, чим створюють комфортні умови для відпочинку.

● ZIP – коробна система, альтернатива рефлексолі. Менш вразлива сильними вітрами та опадами.

У шоурумі також є цікавинки, наприклад, АНТИМОСКІТНІ СІТКИ PLISSE. Це інноваційна розробка у галузі захисту від комах, дозволяє мити вікна, вивішувати речі, палити, виходити на балкон, не знімаючи систему з вікна.

Шоурум Каромполь у м. Івано-Франківськ варто відвідати, тут знайдеться сучасне рішення під будь який запит та складність. Салон створений для тих, хто дійсно цінує якість. м. Івано-Франківськ вул. Галицька, 67, тел: (095) 61-51-691

Категорії
Місто
Новини
Loading...