Біля Севастополя горить російський військовий корабель.ВІДЕО

Біля тимчасово окупованого Севастополя горить російський корабель. За попередньою інформацією, це патрульний корабель типу “Василь Биков”. У мережі пишуть, що корабель раптово задимився. Спочатку...

Біля тимчасово окупованого Севастополя горить російський корабель. За попередньою інформацією, це патрульний корабель типу “Василь Биков”.

У мережі пишуть, що корабель раптово задимився. Спочатку він випустив димові приманки, після чого на ньому почали відбуватися дивні речі. Повідомляє Апостроф.

Задимлення на російському кораблі зафіксував військово-морський експерт з проекту OSINT. Про це він розповів на своїй сторінці в Twitter. На його думку, російський корабель намагався замаскуватися димовими приманками, але це йому не допомогло. Відразу ж після цього було чути вибухи, а потім зʼявився чорний дим.

Експерт вважає, що судно могли підбити українськими ракетами. Крім того, він зазначив, що на фото можна роздивитися патрульний корабель проекту 22160 типу “Василь Биков”. Такі кораблі можуть мати на озброєнні крилаті ракети “Калібр” кількістю 8 одиниць на один залп.

Користувачі в соцмережах вже жартують, що російський корабель міг опинитися в диму через бурхливого Нептуна. Деякі коментатори припускають, що незабаром українські військові можуть повідомити про успішний удар по черговому російському судну.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...