Вдячні за незалежність! Найбільший забудовник Івано-Франківська надає знижку 10% сім’ям військових

З нагоди Дня Незалежності провідна франківська компанія blago developer підготувала спеціальну пропозицію на квартири для військовослужбовців та їхніх сімей. Забудовник активно підтримує країну на...

З нагоди Дня Незалежності провідна франківська компанія blago developer підготувала спеціальну пропозицію на квартири для військовослужбовців та їхніх сімей. Забудовник активно підтримує країну на економічному та військовому фронті і з цією метою пропонує знижки до -10% на квартири у різних частинах Івано-Франківська. Економія від покупки новобудови складає до 300 тис. грн.

Довідка. Компанія blagodeveloper – одна з перших будівельних компаній, яка ще у березні відновила будівництво усіх житлових комплексів. Забудовник зберіг усі робочі місця та продовжує виконання зобов’язань перед клієнтами та інвесторами. Від початку повномасштабного російського вторгнення колектив активно допомагає ЗСУ. Нещодавно компанія стала офіційним партнером благодійної організації SaveUkraineNow.

Акція діє на квартири, котеджі та таунхауси будь-якої площі та ступеня готовності:

  1. Знижка -10% на внесені кошти у ЖК «Comfort Park», «Паркова Алея», «Соборне».
  2. Знижка -5% на внесені кошти у ЖК «Manhattan UP», «Manhattan», «Family Plaza», «Шоколад», «U one», «IQ», «А5», «Union», «Авторський», «Main House».
  3. Знижка -3% на внесені кошти у ЖК «Parus», «Royal Hall», у котеджному містечку «Franko River Club».

Скористатися пропозицією можуть:

  1. Військовослужбовці, які проходять військову службу в ЗСУ (в т.ч. військовослужбовці, які призвані на військову службу під час мобілізації, спричиненої повномасштабною війною росії проти України).
  2. Члени їхньої сім’ї першого ступеня споріднення (батьки, чоловік або дружина, діти, в тому числі усиновлені).

Отримати знижку можна безпосередньо у відділах продажу blago developer за умови пред’явлення підтверджувальних документів: військовий квиток або довідка з військкомату; витяг з особової справи з військкомату, витяг з наказу командира військової частини в яких буде вказано про мобілізацію; довідка з військової частини для отримання соціальних пільг; інші документи, які підтверджують військову службу.

Термін дії акції: до 10 вересня 2022 року.

Детальніше на сайті компанії: https://blagodeveloper.com

Категорії
Новини
Новини
Loading...