Трагічна ніч на Харківщині: 11 загиблих і 37 поранених

Внаслідок вечірнього й ранкового обстрілів Харкова щонайменше 9 людей загинули і 35 отримали поранення, ще двоє людей загинули і двоє постраждали у Краснограді.  Джерело:...

Внаслідок вечірнього й ранкового обстрілів Харкова щонайменше 9 людей загинули і 35 отримали поранення, ще двоє людей загинули і двоє постраждали у Краснограді. 

Джерело: голова Харківської ОВА Олег Синєгубов 

Минула ніч стала однією з найтрагічніших для Харківщини за весь час війни. Протягом ночі росіяни завдавали масованих ракетних ударів по Харкову. Під ударом російських терористів знову опинилися мирні спальні райони з цивільними людьми”.

Деталі: Близько 21:30 російська ракета, імовірно “Іскандер”, влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйнований, сталася масштабна пожежа. 

За останніми даними, під завалами загинули 7 людей, 17 – поранені, в тому числі 11-річна дитина (ДСНС вранці повідомляло про 20 постраждалих, із яких 4 врятованих).

Близько 04:30 ранку ворог здійснив пуски ще 8 ракет з російського міста Бєлгород в напрямку Харківщини.

Зафіксовані влучання ракет в Холодногірському та Слобідському районах Харкова. Пошкоджено будівлі, об’єкти інфраструктури, зайнялися пожежі. 

У Слобідському районі Харкова одна з ракет влучила в 4-поверхове приміщення гуртожитку. Будівля частково зруйнована. Станом на зараз 2 людини загинули, 18 – отримали поранення, в тому числі 2 дитини. 

Остаточні наслідки цих влучань ще встановлюються. На місцях працюють усі спеціальні служби. Все, що лишилось від гуртожитку в Слобідському районі Харкова Олег Синєгубов

Також близько 4 ранку в четвер росіяни завдали ракетного удару по м. Красноград.

Зруйновані житлові будинки, більше 10 будинків пошкоджено. 2 мирні людини загинули, 2 – отримали поранення, серед них дитина 12 років. Інформація оновлюється.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...