У Івано-Франківську відкрили вуличний мотузковий парк.ФОТО

Для справжніх шукачів пригод в Івано-Франківську відкрили вуличний мотузковий парк. Двоповерхова атракція розташована на базі дитячо-розважального центру «ЧУБІ БУМ» . Мотузковий парк працює з...

Для справжніх шукачів пригод в Івано-Франківську відкрили вуличний мотузковий парк.

Двоповерхова атракція розташована на базі дитячо-розважального центру «ЧУБІ БУМ» . Мотузковий парк працює з 10:30 по 21:00. Ціна входу на атракціон 70 гривень на цілий день. Сам атракціон поділяється на 12 секції: 6 вгорі та 6 внизу.


Парк самостійно можуть відвідувати діти від трьох років, а молодші тільки з батьками. Він є повністю безпечним та сертифікованим. Виготовлений у Франції за стандартами ЄС. Загальна висота атракції понад 6 метрів. В секції є різні канати, доріжки, перешкоди, а також батут.


“В такий важкий період хочемо робити щось нове, рухатися далі. Життя не стоїть на місці. Було б добре, якби діти відчували, що дитинство триває”, – розповідає маркетинговий директор дитячо-розважального центру «ЧУБІ БУМ» Богдан Ковальчук.


Незадовго до повномасштабного вторгнення у Вроцлаві відкрили дитячий розважальний центр, схожий на Чубі Бум.


Під час повітряної тривоги парк працює згідно з законодавством. Оскільки це вуличний атракціон, то укриття в ньому немає. Проте, для кожного клієнта пропонується пам’ятка із зазначеними адресами укриттів. Також на території парку працює інструктор, який може допомогти дітям у надзвичайних ситуаціях.


Мотузковий парк в Івано-Франківську вирішили відкрити, щоб дітям було де гратись на свіжому повітрі. Адже дитячий центр “ЧУБІ БУМ” закрите приміщення, там діти можуть гратись тільки всередині. Організатори зазначають, що територію мають обладнати вуличними меблями та накриттями від сонця.


Ідею створення парку запозичили на європейських виставках. Ми постійно стараємось їздити на різні виставки. Слідкуємо за новинками, за новими атракціонами для дітей, – запевняє маркетинговий директор центру.


Директор дитячо-розважального закладу Тетяна Якубовська зазначає, що в Івано-Франківську таких парків більше нема. Тому обрали для розваги символічну ціну.
Така розвага мало де є, в Івано-Франківську точно немає. Зробили символічну ціну 70 гривень на цілий день і дорослим і батькам. Якщо мама з дитиною заходять вдвох, то платять подвійну ціну – додає Тетяна Якубовська.


В середньому час перебування дітей, для того, щоб вони повністю вивільнили свою енергію близько години. Батьки можуть весь час спостерігати за дітьми, адже одразу біля парку є відпочинкова зона для них.

Категорії
Місто
Новини
Loading...