Франківські медики зібрали для ЗСУ понад пів мільйона гривень. ФОТО

Медики Івано-Франківської центральної міської лікарні зібрали та переказали для Збройних сил України 513 тис. 300 грн. Ці гроші — з денних ставок працівників медзакладу....

Медики Івано-Франківської центральної міської лікарні зібрали та переказали для Збройних сил України 513 тис. 300 грн. Ці гроші — з денних ставок працівників медзакладу.

Про це повідомили на сторінці лікарні.

Крім того, з 24 лютого лікарня отримує благодійну та гуманітарну допомогу від українських, польських, німецьких, чеських та румунських організацій:

  • медикаменти та матеріали на суму 2,06 млн грн;
  • обладнання на суму 1,7 млн грн.

“Половину отриманої допомоги ми передаємо медичним закладам, військовим, що перебувають поблизу зон бойових дій. Також лікарня передала військовим медикам два автомобілі “швидкої”, — пишуть на сторінці.

З перших днів повномасштабної війни у медзаклад працевлаштувалися 15 лікарів, які вимушено переїхали з інших регіонів через бойові дії.

Серед переселенців, які лікуються у центральній міській лікарні Франківська, 350 — уклали декларації із сімейними лікарями медзакладу, ще 4 тисячі людей отримали амбулаторну та стаціонарну допомогу. Також у лікарні пролікували 140 військових.

Категорії
Місто
Новини
Loading...