На Прикарпатті розшукують двох зниклих безвісти людей

Поліція встановлює місцезнаходження неповнолітньої мешканки Івано-Франківська та 27-річного мешканця Косівщини. Відділ ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукує 15-річну дівчину, яка 3 вересня близько 17:00...

Поліція встановлює місцезнаходження неповнолітньої мешканки Івано-Франківська та 27-річного мешканця Косівщини.

Відділ ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукує 15-річну дівчину, яка 3 вересня близько 17:00 вийшла з громадського транспорту по вул. Хоткевича та по даний час її місце перебування невідоме. Зникла – Вишневська Анна Анатоліївна, 2007 року народження, мешканка Івано-Франківська.

Прикмети розшукуваної: зріст 165 см, середньої тілобудови, волосся коротке, темно-русяве, очі карі.

Неповнолітня була одягнена в куртку чорного кольору, сіру кофту та рожеві кросівки.

Правоохоронці звертаються до громадян, які зможуть допомогти встановити місцеперебування Анни Вишневської, або надати іншу корисну інформацію, негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0961350454.

На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та на відкритому повітрі

Правоохоронці звертаються до всіх громадян та представників засобів масової інформації допомогти у пошуках Малковича Віталія Васильовича 30.09.1994 року народження, мешканця с. Нижній Березів, Косівського району. Про зникнення чоловіка поліцейських повідомили його родичі.

Відомо, що 30 серпня близько 9 години розшукуваний виїхав з дому на автомобілі «Мітсубісі Аутлендер» у сторону Івано-Франківська та не повернувся. Надалі транспортний засіб було встановлено в Надвірнянському районі.

Прикмети чоловіка: на зріст 170 см; худорлявої тілобудови, волосся світло- русяве. Особлива прикмета: на правому оці протез, над бровою шрам.

Був одягнений у спортивні штани чорного кольору, зелену кофту, чорні кросівки. При собі чоловік мав мобільний телефон.

На пошуки безвісти зниклого орієнтовано поліцію Прикарпаття. Якщо Вам відома будь-яка інформація, що допоможе у розшуку Малковича Віталія прохання терміново повідомити у найближчий відділ поліції чи зателефонувати на цілодобову лінію «102», або за номером тел.: +380979259686.

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть
Категорії
Трафунки
Новини
Loading...