Івано-Франківські волонтери передали Сергієві Жадану 35 тисяч на авто для ЗСУ

В Івано-Франківську на благодійному ярмарку “Lastivka garage sale” волонтери вторгували 35 тис. грн. Про це кореспондентці Суспільного розповіла засновниця ініціативи “Франківськ, який треба берегти”...

В Івано-Франківську на благодійному ярмарку “Lastivka garage sale” волонтери вторгували 35 тис. грн.

Про це кореспондентці Суспільного розповіла засновниця ініціативи “Франківськ, який треба берегти” та організаторка заходу Марія Козакевич.

З її слів, усю суму вже перерахували письменнику Сергієві Жадану, який закуповує автомобілі для українських захисників.

“Такі благодійні розпродажі плануємо проводити й надалі. Це — гарна можливість допомогти нашим військовим. І до того ж на таких ярмарках люди, які переїхали до Франківська з інших міст, зможуть купити потрібні їм речі за доступними цінами, познайомитися з місцевими жителями, знайти собі друзів та гарно провести час”, — каже Марія Козакевич.

Організаторка ініціативи розповідає, що ярмарок “Lastivka garage sale” назвали символічно: “За повір‘ям, ластівка — це символ весни, відродження, добра і щастя. Саме цього нам зараз дуже бракує, на жаль”.

Також, 2 вересня, на терасі Промприладу в Івано-Франківську провели благодійний ярмарок “Lastivka garage sale”. На ньому місцеві жителі разом із волонтерами продавали одяг, посуд книги та картини.

Частину вторгованих грошей організатори відправлять на рахунок письменника Сергія Жадана, який закуповує автівки для військових.

Категорії
Місто
Новини
Loading...