МФК “Прикарпаття” здобуло першу перемогу в новому сезоні

МФК “Прикарпаття” зіграли у третьому турі проти тернопільської “Ниви”. Матч проходив, 11 вересня, на стадіоні Рух, що в Івано-Франківську, передає Фіртка. Вже на третій...

МФК “Прикарпаття” зіграли у третьому турі проти тернопільської “Ниви”.

Матч проходив, 11 вересня, на стадіоні Рух, що в Івано-Франківську, передає Фіртка.

Вже на третій хвилині хороший момент виник у Прикарпаття. Після проходу з лівого флангу, Роман Барчук прострілював в центр, але ніхто не зміг замкнути простріл.

На дев’яті хвилині, той самий Барчук, прийняв м’яч після закидання із центру, обробив та вдарив у ближній кут. На жаль, влучити у ближній кут не вдалося. Удар від воріт виконував воротар Ниви.

Свій перший момент тернополяни створили на 17-й хвилині. Півзахисник Дедух пробив з лінії штрафного майданчика. Якимось дивом він не влучив у лівий кут воріт. Через три хвилини фланговий півзахисник господарів Михайло Писко відповів ударом теж з-за меж штрафного. І теж не влучив у дальній кут.

На 35-й хвилині прикарпатці заробили штрафний удар на правому фланзі. Писко взявся виконувати стандарт. Півзахисник івано-франківців закручував м’яча, проте, сам не влучив і ніхто не підправив.

Незважаючи на достатню кількість моментів у першому таймі, команди пішли на перерву за нічийного рахунку 0:0.

Другий тайм розпочався із стовідсоткового моменту у господарів. Після подачі із кутового від Михайла Писка, захисник Прикарпаття Француз пробивав головою і влучив у перекладину воріт. Добити нікому не вдалося — і далі нулі на табло.

Вже через кілька хвилин

На 54-й хвилині Прикарпаття таки відкрило рахунок. Цюцюра протягнув м’яч та виконав прекрасну передачу на правий напівфланг. Івану Сондею залишалося тільки вдало прийняти та забити гол, з чим він і вдало справився.

Проте, на цьому неприємності для гостей не завершилися. На 56-й хвилині крайній нападник тернополян Різник отримав жовту картку за симуляцію, для нього це була друга картка, яка автоматично стала червоною. Тернополяни догравали матч вдесятьох.

Надалі гра проходила у більш спокійному руслі без явних гольових моментів. 

Здавалося, що так і матч і завершиться. Вже у компенсований час після подачі з штрафного, гравець Ниви мав нагоду зрівняти. Однак воротар Прикарпаття Піцан – здійснив прекрасний сейв, який і приніс перемогу івано-франківцям у цій грі.

МФК Прикарпаття здобуває першому перемогу у цьому сезоні. Наразі, у прикарпатців чотири залікові пункти після трьох турів. Наступний матч івано-франківці зіграють у неділю, 18 вересня, проти чернівецької Буковини.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...