«Варто запасатись водою та електрообігрівачами, бо ворог може бити по критичній інфраструктурі», — Марцінків

Очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав час від часу запасатися водою та за можливості придбати електрообігрівачі. Про це мер сказав під час відеозвернення, передає Фіртка. «Російська...

Очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав час від часу запасатися водою та за можливості придбати електрообігрівачі. Про це мер сказав під час відеозвернення, передає Фіртка.

«Російська армія намагатиметься обстріляти всю територію України, особливо критичну інфраструктуру: електро-, газо- та водопостачання», — зазначає міський голова.

За його словами, місто має певний план, що робити у таких випадках.

«Знаємо з вчорашнього обстрілу, що треба мати альтернативні джерела та оперативно працювати над розв’язанням цих проблем.

Відтак, закликаю усіх реагувати на повітряні тривоги».

Зауважимо, що 11 вересня оголосили всеукраїнську повітряну тривогу. Росіяни завдали удару по інфраструктурних об’єктах. Після цього світло зникло на Харківщині, Полтавщині, Сумщині та в інших областях.

Також мер радить запасатись іноді водою та придбати електрообігрівачі.

«Необхідно розуміти, що ворог може бити по критичній інфраструктурі, зокрема по котельнях, тому важливо врахувати досвід центру і сходу України», — резюмував Марцінків.

Категорії
Новини
Новини
Loading...