Стало відомо, коли планують відновити будівництво моста на Пасічній у Франківську

Капітальні видатки не пропускають, але все ж шукають можливості, щоб все таки роботи по будівництву моста були відновлені. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у...

Капітальні видатки не пропускають, але все ж шукають можливості, щоб все таки роботи по будівництву моста були відновлені.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у своєму нещодавньому інтерв’ю Суспільному відповідаючи на питання про благоустрій міста, зазначив, що наразі місто може дозволити собі здійснювати невеликі ремонтні роботи, але у планах відновити і глобальні роботи, зокрема будівництво моста, що веде у мікрорайон Пасічна.

“Я вірю в те, що ми відновимо і глобальні роботи. Ми зробили нараду по будівництву моста на Пасічній. І вже з 15 жовтня плануємо відновити роботу. Хоча капітальні видатки не пропускають, але все ж ми шукаємо можливості, щоб все таки роботи по будівництву моста були відновлені”, – повідомив міський голова.

Марцінків, зазначив, що у громади є певний запас коштів, за рахунок яких можна зробити частину тих чи інших робіт.

“Далі будемо дивитися, можливо держава щось, можливо прокредитуємося в європейському банку, будемо дивитися”, – зазначив мер.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...