На Прикарпатті поліцейські затримали двох наркоторговців. ФОТО

Двоє мешканців Косівщини розповсюджували заборонені речовини. Фігуранти збували психотропи та наркотики клієнтам під час особистих зустрічей за попередньою домовленістю. Правопорушників оперативники затримали під час...

Двоє мешканців Косівщини розповсюджували заборонені речовини. Фігуранти збували психотропи та наркотики клієнтам під час особистих зустрічей за попередньою домовленістю.

Правопорушників оперативники затримали під час чергового збуту.

В ході документування кримінального правопорушення співробітники Косівської поліції встановили, що 35-ти та 40-річні мешканці Косівщини упродовж двох місяців розповсюджували на території району заборонені речовини. 20 вересня поліцейські затримали зловмисників в селищі Кути, коли ті збували чергову «дозу».

Під час поверхневого огляду в затриманих вилучено гроші, отримані за незаконний збут наркотиків, психотропну речовину-амфетамін та наркотичний засіб – марихуану. Під час обшуку в одного із фігурантів поліцейські виявили та вилучили: наркотичні засоби та психотропні речовини, кошти, фасувальні пакети для наркотиків, пристрій для вживання заборонених речовин, електронні ваги, також інші речові докази. Окрім того, на земельній ділянці зловмисника виявили посів рослин коноплі.

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Обох фігурантів слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозри за ч. 1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловікам запобіжні заходи. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...