ІФНТУНГ передав на аукціон для ЗСУ унікальну титанову квітку

До ініціативи, спрямованої на підтримку бійців Збройних сил України, що проходить на Прикарпатті під егідою Івано-Франківської ОВА, долучився серед інших й Івано-Франківський національний технічний...

До ініціативи, спрямованої на підтримку бійців Збройних сил України, що проходить на Прикарпатті під егідою Івано-Франківської ОВА, долучився серед інших й Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Нагадаємо, що йдеться про збір коштів, які будуть спрямовані на потреби наших земляків, котрі зараз на передовій боронять Батьківщину від російської навали. Відтак на благодійний аукціон приватні особи та організації виставляють найрізноманітніші лоти.

Запропонований ІФНТУНГ лот – надзвичайно цінна й рідкісна річ, інформує пресслужба вишу.

Ректор університету Євстахій Крижанівський розповідає:

“Це унікальний виріб, що існує в єдиному примірнику, виготовлений за участю і під безпосереднім керівництвом Бориса Євгеновича Патона, президента Національної академії наук, директора Інституту електрозварювання, й подарований Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу на 40-річний ювілей.

Виріб виготовлений із титану за сучасними технологіями зварювання й не має аналогів у світі.

Скульптурна композиція, створена під орудою легендарного вченого світової слави, за технологіями, які стали гордістю української науки, до того ж пов’язана з історичною датою єдиного в нашій державі закладу вищої освіти нафтогазового профілю, стане гідним внеском у справу зміцнення обороноздатності України”.

Ректорат запрошує охочих долучитися до аукціону й допомогти Збройним силам України в боротьбі із загарбниками, телефонувати за номером 097-40-40-993.

Категорії
Життя
Новини
Loading...