Зняв на відео приліт ракети: в Україні затримали адміна одного із ТГ-каналів

В Івано-Франківську СБУ затримала адміністратора Telegram-каналу, який зняв та оприлюднив відео обстрілу рашистами Бурштинської ТЕС – уже за кілька хвилин інформація була у ворога....

В Івано-Франківську СБУ затримала адміністратора Telegram-каналу, який зняв та оприлюднив відео обстрілу рашистами Бурштинської ТЕС – уже за кілька хвилин інформація була у ворога.

Про це повідомляє СБУ у Telegram-каналі.

Зазначається, що блогером було відзнято відео наслідків влучання ракети по тепловій електростанції на Івано-Франківщині. Після цього хлопець розмістив його у своїй соцмережі, у свою чергу відео підхопив канал із мільйонною аудиторією.

Адміністратор каналу пояснив, що зробив цей вчинок задля збільшення кількості підписників – він не був коригувальником та не мав наміру сприяти ворогу. Після проведеної бесіди, хлопець усвідомив усю шкоду від скоєного та зрозумів, що подібні дії можуть допомогти Росії надалі точніше коригувати удари.

Згідно інформації СБУ, українські соцмережі моніторять не тільки блогери-“воєнкори” РФ, але й кадрові військові, а потім враховують знайдену інформацію під час планування своїх дій.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...