Франківців закликали бути обережними на вулицях у темний час доби

Франківців закликають економити електроенергію та дотримуватись норм безпеки під час пересування містом у нічний час. Про це пише Ратуша. Текст звернення публікуємо дослівно: В...

Франківців закликають економити електроенергію та дотримуватись норм безпеки під час пересування містом у нічний час.

Про це пише Ратуша.

Текст звернення публікуємо дослівно:

  • В Івано-Франківській територіальній громаді уже кілька днів немає вуличного освітлення. Ми змушені економити електроенергію! Але без зовнішнього освітлення на вулицях міста дуже небезпечно! Тому просимо водіїв, пішоходів, велосипедистів, інших учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними у вечірні години.
  • Рекомендуємо водіям суворо дотримуватися швидкісного режиму і не перевищувати поріг у 50 км/год. на магістральних вулицях. На інших – обмежити швидкість до 30 км/год.
  • Велосипедистам та самокатникам – обладнати велосипед чи самокат переднім і заднім ліхтарями. Бути особливо обережними при русі проїжджою частиною та на перехрестях.
  • Пішоходів просимо користуватися додатковими засобами для підвищення своєї помітності (придбати додаткові світловідбиваючі елементи на одяг). Особливо бути уважними на пішохідних переходах. Адже водіям через зустрічні фари стало важче помітити людину. Також обов‘язково, щоб діти самі не ходили у вечірній час.
  • Дуже сподіваємося, що ситуація нормалізується з електроенергією, але поки що змушені економити і бути уважними!
  • Просимо також економити електроенергію у Ваших домівках. І такими обладнанням як пральні машинки, обігрівачі, праски, котли та інші подібні вмикати вночі, коли менші навантаження на електромережу.
Категорії
Місто
Новини
Loading...