Снайперка Євгенія Емеральд розсекретила стать майбутньої дитини

Друзі Євгенії та її чоловіка влаштували для подружжя гендер-паті. Українська захисниця, снайперка з позивним “українська Жанна Д’Арк” Євгенія Емеральд незабаром вдруге стане мамою. Пише ТСН ....

Друзі Євгенії та її чоловіка влаштували для подружжя гендер-паті.

Українська захисниця, снайперка з позивним “українська Жанна Д’Арк” Євгенія Емеральд незабаром вдруге стане мамою. Пише ТСН .

Стать майбутньої дитини захисниця не хотіла одразу дізнаватися, тож їхні з чоловіком друзі влаштували подружжю гендер-паті.

Загалом, військовий Євген Стипанюк хотів, аби у них народилася дівчинка, а от Євгенія – хлопчик. Під час вечірки подружжя нарешті дізналося, хто ж у них народитися. Так, пара чекає на дівчинку.

Євгенія Емеральд з чоловіком / © instagram.com/emerald.evgeniya

“Ну що… бережися, русня! Світ чекає на снайперку. Наше військове Бандерятко – майбутня дівчинка. Цю дитину нам подарував Бог під час війни… Я точно знаю, що мініснайперка дасть про себе знати всьому світу і перевершить своїх батьків. Мій Євген Стипанюк мріяв саме про дівчинку (це він ще не знає, що таке я – в квадраті)! Мій татусь би його зрозумів. Давайте помолимося за Євгена”, – пожартувала Євгенія.

Євгенія Емеральд з чоловіком / © instagram.com/emerald.evgeniya

Зазначимо, Євген та Євгенія одружилися у жовтні цього року. Весілля вони організували просто на передовій зі своїми побратимами. Раніше снайперка розповіла, які коштовні подарунки їм вручили друзі.

Категорії
Новини
Новини
Loading...