«Ситуація непроста»: відомо, які котельні в Івано-Франківську проблемні

Голови ОСББ та будинкові комітети зараз активно працюють над облаштуванням пунктів обігріву. Очільник Івано-Франківська закликає також долучитися підприємців. Про це Руслан Марцінків розповів у відеозверненні. «Хочу сказати, що ситуація...

Голови ОСББ та будинкові комітети зараз активно працюють над облаштуванням пунктів обігріву. Очільник Івано-Франківська закликає також долучитися підприємців.

Про це Руслан Марцінків розповів у відеозверненні.

«Хочу сказати, що ситуація досить непроста. Але нам за цих декілька днів вдалося і котельню на Дорошенка перевести на іншу лінію і вона працює.

Є ще проблеми по декількох котельнях на Набережній, Пулюя; на Бельведерській – дві котельні та Військових Ветеранів.

Ми працюємо над тим, щоб усунути ці проблеми. Але не знаємо, що ворог завтра зробить. Тому дуже важливо одні одним допомагати, запастися найнеобхіднішим», – наголошує міський голова.

Відомо, де в разі екстрених ситуацій в Івано-Франківську можна набрати води.

Нагадаємо, в Івано-Франківській громаді розгортають 100 пунктів обігріву

Крім того, якщо будуть масштабні відключення, то в Івано-Франківську на всіх під’їздах залишають інформаційні листівки. Там вказано, де в разі відключень можна буде набрати води, або знайти тимчасовий прихисток людям літнього віку, або жінкам з дітьми.

Попри це, очільник міста радить готуватися до найгіршого, рекомендує знайти місцеперебування в сільській місцевості або в індивідуальних будинках.

Категорії
Місто
Новини
Loading...