Jerry Heil відверто розповіла, що про її пісню на Нацвідбір кажуть професори Берклі

Jerry Heil поєднує навчання в престижному університеті Берклі та підготовку до Нацвідбору на “Євробачення-2023”. Артистка зізналася, що про її конкурсну пісню кажуть професори і...

Jerry Heil поєднує навчання в престижному університеті Берклі та підготовку до Нацвідбору на “Євробачення-2023”.

Артистка зізналася, що про її конкурсну пісню кажуть професори і як ставляться до її участі у відборі, пише  24 канал.

Виконавиця поділилася, що в університеті знають про її участь у Нацвідборі. Ба більше, професори з розумінням поставилися до ситуації й дозволили Яні раніше скласти іспити, щоб вона змогла достроково вилетіти в Україну.

Виконавицю дуже підтримують, особливо викладач вокалу. Декілька останніх уроків вони просто тренувалися виконувати саме When God Shut The Door.

“Професор Стен дуже вражений глибиною пісні й постійно дивується, що це я її написала. Але я йому пояснюю, що українська мелодика така невичерпна, що звертаюся до неї за натхненням”, – поділилася музикантка.

Нагадаємо, згідно з прогнозами букмекерів Jerry Heil є лідеркою Національного відбору. Саме її називають ймовірною представницею України на “Євробаченні-2023”.
Якщо прогнози букмекерів справдяться і Jerry Heil таки переможе на Нацвідборі на “Євробачення-2023”, то вона не покине навчання в США і поєднуватиме його з підготовкою до конкурсу у Великій Британії.
“Нам пощастило жити в дуже прогресивний час. Я закриваю деякі екзамени вже зараз дистанційно, “заливаючи” свої роботи на спеціальний сайт Берклі. Викладачі та департаменти йдуть на зустріч, бо розуміють важливість конкурсу для України й свою невід’ємну роль у формуванні їхньої студентки. Я неймовірно вдячна людяності моїх професорів”, – розповіла Jerry Heil.
Перед “Євробаченням” вона мала виступити як солістка хору Берклі з оркестром на концерті в Бостоні. Але зробила свій вибір, і хормейстр, хоч і тяжко, але дозволив Яні обрати цей шлях.
Категорії
Культура
Новини
Loading...