Марцінків у парку на Молодіжній рахував дерева. ФОТО

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків влаштував традиційну “чорну п’ятницю”. Мер побував на Молодіжній, де рахував дерева в парку. “Тут не заблукаєш в трьох...

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків влаштував традиційну “чорну п’ятницю”.

Мер побував на Молодіжній, де рахував дерева в парку.

“Тут не заблукаєш в трьох соснах, бо дерев мало. Тому дав доручення департаменту благоустрою висадити. Тож як тільки будуть сприятливі погодні умови і відповідний для посадки час – парк має зазеленіти”, – пише мер.

Були також в садочку «Подоляночка», що на Хоткевича. Вже зовсім скоро тут навчатимуться діти – тому перевіряли готовність закладу приймати малюків.

В Ліцей № 19 проінспектували укриття. Тут був тир і зараз його облаштовують, також встановили буржуйку. У закладі знайшли ряд вікон, які потрібно з часом замінити. Також відвідали садок «Карпатську казку».

“Також подивились чи все в порядку в дворі на Парковій, 18. Там кілька місяців тому зробили благоустрій, замінили каналізаційні мережі. Оновити понад 1500 м2 дорожнього покриття, вимостивши його плиткою – «гантелькою». А ще відремонтувати більше 1000 м2 пішохідних доріжок. Робимо все, аби ця частина мікрорайону також змінилась та ставала кращою. А її мешканці отримали комфорт і затишок”, – додав мер.

Категорії
Життя
Новини
Loading...