РЕГУЛЯТОР ОШТРАФУВАВ ТРИ ОБЛЕНЕРГО ЗА ПОРУШЕННЯ ГРАФІКІВ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА 

Три обленерго зобов’язали сплатити штраф у 85 тисяч гривень за те, що вони порушували графіки відключення світла. Про це повідомляє пресслужба НКРЕКП. Регулятор 17 січня на...

Три обленерго зобов’язали сплатити штраф у 85 тисяч гривень за те, що вони порушували графіки відключення світла.

Про це повідомляє пресслужба НКРЕКП.

Регулятор 17 січня на засіданні розглянув підсумки позапланових виїзних перевірок «Волиньобленерго», «Вінницяобленерго» та «Чернівціобленерго». Їх проводили після звернень споживачів про недотримання графіків відключення електрики в листопаді та грудні.

За результатами перевірок виявили, що обленерго порушували графіки відключень світла. Зокрема вони нерівномірно розподіляли відключення світла серед споживачів та неналежним чином інформували про перерви в електропостачанні через свої ресурси.

Тож «Волиньобленерго», «Вінницяобленерго» та «Чернівціобленерго» оштрафували на 85 тисяч гривень та зобов’язали надалі дотримуватися справедливих графіків відключень та належно інформувати про це споживачів.

Крім того, регулятор оштрафував керівників цих обленерго за те, що вони порушили принцип недискримінаційності під час відключень. Їх зобов’язали сплатити 1700 гривень.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...