Сім’ї загиблих воїнів з Франківської громади отримають допомогу на встановлення пам’ятників, — Марцінків

Сім’ї загиблих військовослужбовців з Івано-Франківської громади отримають одноразову грошову допомогу на встановлення пам’ятників. Про це в ефірі радіо “Західний полюс” розповів голова громади Руслан Марцінків, інформує...

Сім’ї загиблих військовослужбовців з Івано-Франківської громади отримають одноразову грошову допомогу на встановлення пам’ятників.

Про це в ефірі радіо “Західний полюс” розповів голова громади Руслан Марцінків, інформує Суспільне.

“До роковин смерті сім’ї військовослужбовців отримають матеріальну допомогу на встановлення пам’ятників. Ми ще визначаємо суму. Також, можливо, нам вдасться попрацювати з рідними та зробити на Алеї слави у Чукалівці однотипні пам’ятники, щоб вшанувати полеглих воїнів. Але це залежатиме тільки від рідних”, — повідомив Руслан Марцінків.

З його слів, у 2022 році доплати з міського бюджету отримали 137 поранених бійців (від 10 тис. грн), 726 воїнів, які не мають статусу учасника бойових дій, — по 3 тис грн на оплату комунальних послуг та 780 дітей військовослужбовців до дня народження.

Також, каже Руслан Марцінків, у громаді започатковують нову програму для тих, хто підписує контракт із ЗСУ. Ці військовослужбовці отримають одноразову допомогу — 20 тис. грн.

Категорії
Місто
Новини
Loading...