НАБУ розшукало підозрюваного ексдиректора “Івано-Франківського КХП”, — ЗМІ

В січні 2021 року детектив НАБУ оголосив підозрюваного в розшук. Через два роки, в січні 2023 року, працівники бюро розшукали Дегтяра і затримали. Національне...

В січні 2021 року детектив НАБУ оголосив підозрюваного в розшук. Через два роки, в січні 2023 року, працівники бюро розшукали Дегтяра і затримали.

Національне антикорупційне бюро розшукало колишнього директора державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» Володимира Дегтяра, якому у 2020 році повідомили про підозру у розтраті майна, пише “Слово і діло”.

За словами джерел, у грудні 2020 року справу ексдиректора ДП «Івано-Франківський КХП» Дегтяра передали до НАБУ. До цього справу розслідували слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Саме вони і повідомили Дегтяру про підозру.

В січні 2021 року детектив НАБУ оголосив підозрюваного в розшук. Через два роки, в січні 2023 року, працівники бюро розшукали Дегтяра і затримали. 13 січня Вищий антикорупційний суд відмовився заарештувати підозрюваного і відпустив його під 1 553 400 грн застави. Також на ексдиректора ДП «Івано-Франківський КХП» поклали такі обов’язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися за межі Харківської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...