Колектив Калуського ЦНАПу просить у відвідувачів розуміння

Через знеструмлення в Центрі з надання адміністративних послуг утворюються черги, а калушани не можуть отримати належних послуг. “Чому в Калуші в держустановах досі немає...

Через знеструмлення в Центрі з надання адміністративних послуг утворюються черги, а калушани не можуть отримати належних послуг.

“Чому в Калуші в держустановах досі немає генераторів?? Це так вигідно коли два десятки працівників щодня мінімум по 3 години сидять без роботи? Чи, може 1.5 млн. грн. на ремонт приміщення є, а придбати генератор — нема?”, — йдеться в дописі Сергія Сівцова.

У час відключення електроенергії більша частина послуг у ЦНАП з об’єктивних причин не надається. Однак прийом громадян здійснюється згідно з графіком роботи, інформує Калуський центр з надання адміністративних послуг.

У час повітряної тривоги прийом громадян скасовується.

Колектив Калуського ЦНАПу просить у калушан розуміння:

“Громадянам слід розуміти, що по завершенню повітряної тривоги часто трапляються збої в роботі реєстрів, що, в свою чергу, впливає на оперативність надання послуг громадянам. Така ситуація призводить до невдоволення людей, які звертаються за послугами у зазначені вище періоди, однак вона є об’єктивною. Просимо розуміння”.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...