Через великий попит на житло blago developer запускає новий проєкт

Провідна інвестиційно-девелоперська компанія нещодавно анонсувала запуск нового житлового комплексу – SKYGARDEN. Через повномасштабну війну, яку розпочала росіяв Україні, питання житла набрало першочергової актуальності. Особливо коли йдеться про...

Провідна інвестиційно-девелоперська компанія нещодавно анонсувала запуск нового житлового комплексу – SKYGARDEN.

Через повномасштабну війну, яку розпочала росіяв Україні, питання житла набрало першочергової актуальності. Особливо коли йдеться про один з найбезпечніших регіонів – Івано-Франківськ. Бажаючих купити тут квартиру стає все більше, а наявний житловий фонд може не покрити ростучої потреби. Задля забезпечення житлом усіх, хто його потребує найбільший у місті девелопер – компанія blago – заявила про готовність будувати нові житлові комплекси.

ЖК SKYGARDEN компанія планує реалізувати у мікрорайоні «Майзлі» по вул. Хриплинська, поруч з мостом над залізнодорожними коліями. Концепція комплексу передбачає створення «живого» житлового комплексу з власною повноцінною інфраструктурою та найбільшою площею благоустрою. Для цього компанія обрала територію колишньої промзони поруч з центром міста. 

«Ми створюємо місто майбутнього і кожен наш житловий комплекс проєктується з ідеєю змінювати Івано-Франківськ. Робимо його архітектурно красивим та привабливим для життя людей різного віку, професій, інтересів. ЖК SKYGARDEN стане футуристичною проєкцією нашого бачення житла нового формату з ком’юніті, естетикою і комфортабельністю» – прокоментували в компанії.

Чому SKYGARDEN? Архітектурна композиція ЖК передбачає каскадну поверховість з найвищими в Івано-Франківську будинками – 19 поверхів. Кожна секція матиме різний колористичний дизайн, а фасад буде прикрашати вертикальне озеленення, створюючи відчуття постійного перебування поруч з природою. У квартирах на перших поверхах і в пентхаусах передбачені власні зелені тераси. Загальна площа благоустрою, згідно з проєктом, складатиме 2,6 га з green-зонами, ландшафтним дизайном та мультифункціональними місцями для відпочинку. Відсутність тісної забудови та великий зелений простір створюватимуть відчуття свіжості та свободи.

Озеро – ще одна особливість комплексу SKYGARDEN. За словами архітекторів, власне облагороджене озеро стане естетичним доповненням екопростору, яке вдало інтегрується в багатоквартирний комплекс.

Відрізнятиметься ЖК SKYGARDEN й іншими перевагами:

Двір без авто

Дахові паливні

Енергоефективні технології будівництва

Видові квартири з панорамним склінням

Підземний паркінг на 600 паркомісць

Шумозахист від колії

Два швидкісні ліфти в кожному під’їзді

Площа забудови всього 20% від площі всієї території 

Мультифункціональні відпочинкові зони

Транспортна розв’язка

Торговий центр площею 3,5 тис. кв. м на території ЖК з паркінгом для відвідувачів ТЦ

Близькість до ліцею №15, садочка «Гуцулочка» та найбільших торгових центрів міста

Усього 4 хв до центру (на авто)

Попередній продаж квартир вже діє і для перших покупців компанія пропонує найнижчі ціни та найбільший вибір планувань. 

Більше на сторінці blago developer:

https://blagodeveloper.com
Категорії
Місто
Новини
Loading...