В Івано-Франківську відбувся фінальний етап мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

4 лютого 2023 року, відбувся фінальний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Про це повідомляє  Івано-Франківський юридичний інститут НУ...

4 лютого 2023 року, відбувся фінальний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Про це повідомляє  Івано-Франківський юридичний інститут НУ “Одеська юридична академія”

Захід розпочався з реєстрації учасників, нагородження переможців обласного етапу конкурсу та науково-педагогічних працівників, які підготували переможців конкурсу.

Дипломом та грамотою департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації нагороджені студентка 1-го курсу Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» Гораєва Ірина Андріївна, за  зайняте ІІ місце обласному етапі конкурсу, та к.філ.н., старший викладач кафедри загальноправових та гуманітарних дисциплін Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту НУ «ОЮА» Кисляк Леся Несторівна, за підготовку переможця конкурсу.

Дирекція, викладацький та студентський колективи Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту НУ «ОЮА» приєднуються до привітань нагороджених, бажають успіху та перемоги у фінальному етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, міцного здоров’я й подальших звершень у сфері пропагування, піднесення престижу української мови.

Категорії
Культура
Новини
Loading...