Далекобійна зброя та підготовка пілотів ЗСУ: стало відомо, про що оголосить Британія

Зеленський 8 лютого відвідає Лондон. Прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленського оголосить про розширену програму підготовки українських пілотів...

Зеленський 8 лютого відвідає Лондон.

Прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленського оголосить про розширену програму підготовки українських пілотів винищувачів і морських піхотинців, а також про постачання Києву далекобійної зброї.

Як пише The Guardian, ще Великобританія може оголосити про новий пакет санкцій проти Російської Федерації, в тому числі проти тих, хто допомагав Кремлівському диктатору Володимиру Путіну нарощувати свої статки, а також проти компаній, які отримують прибуток від війни.

Що стосується підготовки українських військовослужбовців, то за даними Guardian, вона забезпечить пілотам можливість управляти сучасними винищувачами, які відповідають стандартам НАТО.

Також зазначається. що завдяки програмі підготовки військових, яка вже діє у Великій Британії, за останні шість місяців у бойову готовність було приведено 10 тисяч українських військовослужбовців. У 2023 році планується підготувати ще 20 тисяч українських солдатів.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...