Інспекція з міським головою Івано-Франківська навідалась в Дем’янів Лаз. ФОТО

На прохання мешканців «Чорна п’ятниця» навідалась в Дем’янів Лаз.Міський голова Івано-Франківська разом з заступниками та керівниками комунальних підприємств сьогодні, 3 березня, вранці пройшлися вулицями,...

На прохання мешканців «Чорна п’ятниця» навідалась в Дем’янів Лаз.Міський голова Івано-Франківська разом з заступниками та керівниками комунальних підприємств сьогодні, 3 березня, вранці пройшлися вулицями, намітили список робіт.

Про це повідомляє Руслан Марцінків.

Оглянули стан озера. Як зазначив мер, тут потрібно провести благоустрій. Також в планах заасфальтувати дорогу на Дем’янів Лаз. “Нагадаю, з лютого сюди курсує комунальний автобус №23, тому треба, аби була добра дорога”, — каже Руслан Марцінків.

Також тут планують підщебенити бічні вулички. Деякі ділянки, закріплені за містом, потрібно очистити та навести лад. А ще інспектори пройшлися Пасічною, оглянули двори, які потребують ремонту та благоустрою.“Як трохи потепліє можна братися до робіт. Будемо працювати, аби місто було впорядкованим, чистим та охайним”, — йдеться у дописі.


Категорії
Новини
Новини
Loading...