Із присвятою Великому Тарасу! В Івано-Франківську з новою програмою виступить Капела бандуристів

Колектив, який вже більше ста років дарує слухачам свою творчість! Тембри народних інструментів та композиції, які наповнюють і гріють душу, адже це рідне, українське!...

Колектив, який вже більше ста років дарує слухачам свою творчість! Тембри народних інструментів та композиції, які наповнюють і гріють душу, адже це рідне, українське!

17 березня в Обласній філармонії виступить знаменита Національна заслужена КАПЕЛА БАНДУРИСТІВ України імені Г. Майбороди.

Свою подію колектив присвячує видатному українцю – Тарасові Шевченку, адже у ці дні вже традиційно, більше двохсот років поспіль, щорічно у всьому світі  вшановують пам’ять нашого Кобзаря.

“Наша програма  “Свою Україну любіть…” буде потужною та цікавою. Можемо обіцяти точно – таких емоційно-мелодійних, нових пісень на знайомі поезії Великого Тараса ви ще точно не чули! Також обіцяємо багато знайомих улюблених творів. Тож до зустрічі!”   – запрошує на концерт художній керівник Капели Юрій Курач.

Капела бандуристів є одним із найдавніших українських професійних колективів та заснована у 1918 році гетьманом Павлом Скоропадським. За цей час вона стала невід’ємною частиною нашої музичної історії, виступаючи з концертами у всьому світі.

Зараз Капела активно долучається до підтримки ЗСУ, виступає з благодійними концертами у Європі: Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині та інших країнах.

Концерт у Луцьку стане частиною масштабного всеукраїнського туру на пошану Тараса Шевченка, який охопить 13 міст.

Квитки за посиланням:

https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/kapela-banduristiv-svoyu-ukrayinu-lyubit-2

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...