В Івано-Франківську для дітей влаштували благодійний захід з відомими блогерами та співаками

Щоб подарувати дітям миті щастя і радості, до Івано-Франківська завітала Всеукраїнська громадська ініціатива «Амбасадор Дитинства». Для малечі вони організували благодійний захід, на який запросили...

Щоб подарувати дітям миті щастя і радості, до Івано-Франківська завітала Всеукраїнська громадська ініціатива «Амбасадор Дитинства». Для малечі вони організували благодійний захід, на який запросили понад два десятки відомих співаків та блогерів.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.

Для дітей провели майстер-класи, концерт, автографсесію та можливість сфотографуватися з Кубком Євробачення, який привіз учасник гурту-переможця «KALUSH Orchestra» «КилимМен».

«На жаль, війна забрала у дітей радісні і щасливі миті дитинства. Через бойові дії на території нашої країни багато концертних заходів на Прикарпатті не проводилися. Але ми розуміємо, що для дітей дуже важливе спілкування з однолітками та спільні розваги. Саме тому ми активно відгукнулися на пропозицію організувати дитяче свято в Івано-Франківську та запросили на нього дітей із наших інтернатних установ, зокрема, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, внутрішньо переміщених діток і дітей наших Героїв», – кажуть в ОВА.

Під час святкового дійства за підтримки місцевих благодійників для діток організували частування піцою та смаколиками.

Категорії
Місто
Новини
Loading...