Місцеве самоврядування Галича планує підписати меморандум про співпрацю з різними регіонами України та польськими містами

2023-й на Прикарпатті — Рік Княжого Галича. Місто у вересні відзначатиме 1125 років від заснування. Про це Голос-Інфо дізнається від Едуарда Прощука “За круглим...

2023-й на Прикарпатті — Рік Княжого Галича. Місто у вересні відзначатиме 1125 років від заснування.

Про це Голос-Інфо дізнається від Едуарда Прощука

“За круглим столом сьогодні з міським головою Галича Олег Кантор, колегою Оксана Савчук та виконавчим директором Івано-Франківське регіональне відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук говорили про потребу фінансування на благоустрій історичних територій міста та річницю”, — пише Едуард Прощук. 

У вересні місцеве самоврядування Галича планує підписати меморандум про співпрацю з різними регіонами України та польськими містами, які мають історичне значення. Такий крок у рамках співпраці допоможе облаштувати Галицькі святині. Один із таких об’єктів — територія Чудотворної ікони у Крилосі. Щорічно там відбувається проща в першу неділю серпня.

Найболючіше питання для Галицької громади — ремонт автошляхів. А це ділянки доріг Залуква – Боднарів та Мединів – Силець. Для продуктивної роботи над цим напрямом будемо залучати представників Кабміну. “Також відвідав церкву Різдва Христового УГКЦ. Історія незламності цього храму вражає. Дякую меру Олегу Кантору за розвиток та відновлення історії Галицького району”, — додав нардеп. 

Категорії
Економіка
Новини
Loading...