«Благо – це blago». Девелоперська компанія blago оновила свій бренд й пропонує новий підхід до життя в місті

Інвестиційно-девелоперська компанія blago, яка працює на ринку нерухомості вже понад 20 років, увійшла в новий етап свого розвитку зі значними трансформаціями бренду. Змін зазнали...

Інвестиційно-девелоперська компанія blago, яка працює на ринку нерухомості вже понад 20 років, увійшла в новий етап свого розвитку зі значними трансформаціями бренду.

Змін зазнали усі елементи креативної платформи: логотип, дизайн, стратегія, бренд-ідея та комунікація. Оновлення бренду з його ключовими атрибутами та меседжами компанія розкрила в відеоролику, який вже доступний на YouTube-каналі компанії.

Попередня ідея бренду полягала в тому, що blago займалася в основному будівництвом і всю увагу приділяла створенню житлових комплексів в межах міста. Але амбіції команди рухали компанію за межі будівельних майданчиків у різні сфери життя людини. Щоб постійно покращувати його, робити технологічним, сучасним і комфортним. І саме зараз blago змінює досвід міського життя через новітні технологічні рішення, бо хоче робити міста як сервіси: зручними, швидкими та приємно-передбачуваними.

Тому сьогодні blago – це не забудовник. blago – це Urban Tech Company, технологічна компанія, яка будує нерухомість.

«Urban Tech – це технології, які покращують досвід життя людей в місті. Це широке поняття: міськими технологіями можуть бути як обʼєкти в межах ЖК, які ми будуємо, так і поза ними на території міста. Urban Tech – це все, що впливає на якість життя людей. Бути Urban Tech Company означає дивитись на нерухомість, парки, тротуари, стоянки, пішохідні переходи та подвірʼя, як на технології та інструменти, робота із якими допоможе комплексно покращити якість життя людей в місті», – пояснив генеральний директор blago Коржак Роман Михайлович.

«‎Благо – це blago» – саме так звучить новий слоган бренду, який асоціює компанію з удосконаленням життя. Від просторої квартири до зарядок для електросамокатів на просторих вулицях поруч з об’єктами blago.

«Ми хочемо комплексно поліпшити досвід життя людей у містах, де ми присутні. І ми вже цим займаємось: реалізуємо проєкти торгових та бізнесцентрів, будуємо ЖК комфорт, еліт та бізнес-класів. Крім того, зараз ми в процесі проєктування шкіл, садочків та приватного пологового з клінікою. Робимо місто привабливішим, встановлюючи інсталяції, які стають популярними серед жителів та гостей міста. Також працюємо над сучасними технологіями, які роблять життя комфортним: відпочинкові зони з зарядними пристроями від сонячних батарей, експлуатовані дахи з басейном, вертикальне озеленення фасадів та інше», – розповідає Тетяна Данченко, керівник маркетингу в BTL напрямку blago.

Також Максим Миронюк, Head of Digital Marketing в blago, додає: «На кожен свій продукт ми дивимось як на сервіс, мета якого не тільки забезпечити людину дахом над головою, але й закрити рутинні потреби: покупка продуктів, заняття спортом, впевненість у своїй безпеці та безпеці рідних, організація дозвілля. Ми звільняємо для наших клієнтів час на життя, здійснення мрій та досягнення амбітних цілей. Саме сукупність таких унікальних архітектурних, технологічних, соціальних та юзабіліті рішень у наших ЖК й виділяє нас серед конкурентів».

Компанія передала сенси свого оновленого бренду на креативах, які містять основні меседжі Urban Tech Company – blago.

Категорії
ТОП
Новини
Loading...