У церкві на Майзлях печуть печиво, аби зібрати кошти для ЗСУ. ВІДЕО

З 8 ранку і до 6 вечора на кухні церкви на Майзлях кипить робота. Шестеро парафіянок храму місять тісто, збивають масло і випікають смаколики....

З 8 ранку і до 6 вечора на кухні церкви на Майзлях кипить робота. Шестеро парафіянок храму місять тісто, збивають масло і випікають смаколики.

Тут – і рогалики з джемом, зі згущеним молоком та «каштани». Упродовж дня волонтерки печуть близько 50 кілограмів печива. А в неділю після служби – продають. Таким чином – збирають кошти на потреби військових.

За цей час вже придбали три транспортних засоби, два джипи та “швидку”.

Волонтерка Галина розповідає, в кожної з них  – є рідні, які зараз на фронті. У жінки семеро чоловіків з родини – стоять на захисті України. Для того, щоб допомогти побратимам свого онука безупинно працює й панна Ганна. Хлопець нині перебуває у госпіталі на лікуванні.

Волонтерки кажуть, рук – вистачає. Однак, щоб ще більше підтримувати прикарпатських військових – потрібне додаткове обладнання на кухню, інформує “РАІ”.

Готове печиво господині фасують у контейнери. Потім їх продають дітлахи під наглядом священника. Ціна однієї коробки – 50 гривень.

Категорії
Життя
Новини
Loading...