Двоє франківців стали чемпіонами Європи з таеквон-До. ФОТО

У місті Клуж-Напока, Румунія, розпочався 37-й чемпіонат Европи з таеквон-До серед дорослих і 28-й серед юніорів. У складі національної збірної команди України в чемпіонаті...
У місті Клуж-Напока, Румунія, розпочався 37-й чемпіонат Европи з таеквон-До серед дорослих і 28-й серед юніорів.

У складі національної збірної команди України в чемпіонаті беруть участь вихованці Заслуженого тренера України Олега Солов’я, Заслуженого тренера України Катерини Соловей і тренера-викладача Віталія Солов’я, які представляють Івано-Франківську ДЮСШ №1 обласної ради, інформує Департамент молодіжної політики та спорту.

Перший день чемпіонату виявився успішним для жовто-блакитних.

Тимофій Матвійчук виступав у ваговій категорії 50 кг серед юніорів, Тимофій переміг в п’яти поєдинках і став чемпіоном Європи.

Денис Липовецький виступав в одній з найконкурентніших вагових категорій 62 кг в цій категорії було 33 учасники, Денис провів п’ять переможних поєдинків, у фіналі впевнено переміг діючого чемпіона світу, спортсмена з Іспанії, та здобув титул чемпіон Європи.

В розділі, командні формальні вправи, прикарпатські юніорки здобуло срібло, у фінальній сутичці з рахунком 3-2 поступились представницям Норвегії, до складу команди увійшли: Кіра Чекіс, Лідія Приймак, Анна Сірокваша, Софія Соловей, Дарія Томенчук.

В традиційному спарингу серед юніорок, Кіра Чекіс і Анна Сірокваша перемогли у італійців, шотландців, поступились болгарам та здобули бронзову нагороду в цьому розділі.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...