У поліклініці Франківської ЦМКЛ запроваджують електронний запис і виїзд на аналізи

Консультативна поліклініка Івано-Франкіаської центральної міської клінічної лікарні ЦМКЛ повідомила про впровадження електронного запису та виїзд до пацієнтів додому для здійснення лабораторних обстежень. Електронний запис...

Консультативна поліклініка Івано-Франкіаської центральної міської клінічної лікарні ЦМКЛ повідомила про впровадження електронного запису та виїзд до пацієнтів додому для здійснення лабораторних обстежень.

Електронний запис на лабораторні обстеження здійснюється в МІС Health24. Для цього слід зателефонувати в контакт-центр (+380951031030; +380670999111) або реєстратуру (+380660983809) консультативної поліклініки.

Записатись можна в зручний час і день, за винятком вихідних. Електронний запис діє з 8:00 до 09:56 з понеділка по п’ятницю.

Нова послуга – виїзд до пацієнтів додому для здійснення лабораторних обстежень.

«Це особливо добре для тих, хто тяжко хворіє, а також для осіб з обмеженою дієздатністю та лежачих пацієнтів, а також для всіх охочих пройти обстеження вдома», – говорить начальниця консультативної поліклініки Валентина Лапковська.

У консультативній поліклініці ЦМКЛ згідно з укладеними договорами з НСЗУ передбачені безкоштовні послуги за електронним направленням.

Як повідомили КУРСу в контакт-центрі ЦМКЛ, при виїзді додому до пацієнта для забору аналізів оплачуються тільки транспортні послуги. Забір аналізів та консультації медиків – безоплатні, якщо є електронне направлення.

Транспортні послуги автомобіля поліклініки оплачуються, виходячи із вартості 15 грн за кілометр. Оплата – на рахунок ЦМКЛ чи в касі поліклініки.

Пацієнт, у якого є власний транспорт, може скорстатися ним і уникнути оплати, додали в контакт-центрі.

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...