Де прогулюватися й проводити час мешканцям ЖК Comfort Park – ЗМІ

Сквер «Первоцвіт» – осередок життя та відпочинку на Пасічній  У кожному районі Івано-Франківська є місце для повільних прогулянок серед крон дерев і відпочинку на...

Сквер «Первоцвіт» – осередок життя та відпочинку на Пасічній  

У кожному районі Івано-Франківська є місце для повільних прогулянок серед крон дерев і відпочинку на зручній лавочці, для дозвілля дітей на свіжому повітрі та приємного проведення часу. Кожен мешканець нашого міста може знайти для себе куточок спокою та природного затишку. Для тих, хто живе в мікрорайоні Пасічна таким місцем є сквер «Первоцвіт».

Він знаходиться за 10 хвилин ходьби від ЖК, який будує компанія blago, Comfort Park (на вулиці М. Витвицького, 14) і за відгуками місцевих є справжнім осередком життя та відпочинку просто неба на Пасічній.

Це місце, де кожен охочий може насолоджуватися природою, проводити час з родиною та друзями, а також займатися різними видами спорту.

Сквер «Первоцвіт» відкрили у 2016 році, зараз він відомий своєю доглянутістю і функціональністю. Його площа (близько 2 га) всіяна зеленою травою, на території ростуть столітні дерева, є нові насадження ялинок, кущів та сортових дерев.

Сквер звивається сіткою пішохідних доріжок, які викладені з екобруківки. Загальна їхня довжина – понад дві тисячі метрів. У тіні дерев розставлено безліч лавочок. Тут можна побачити унікальні металеві скульптури та зробити фото на згадку.

Проте «Первоцвіт» є не просто красивим місцем, але й осередком активного відпочинку. Прокладені алеї ідеально підходять для прогулянок, скандинавської ходьби чи для бігу. Облаштовані спеціальні зони для занять спортом, наприклад, футбольне та волейбольне поле, тенісний стіл.

А також повноцінний спортивний комплекс просто неба з тренажерами для тренування різних груп м’язів. Тут і дорослі, і діти знайдуть щось для своїх занять. Що важливо, на тренажерах можуть займатися люди з обмеженими можливостями.

Це робить сквер привабливим для любителів здорового способу життя та активного проведення часу.

Для дітей тут є можливість забавлятися та гратися на свіжому повітрі під подихом літнього вітру, а батьки можуть спокійно відпочивати у тіні дерев і спостерігати за дітворою.

У сквері проводять різноманітні культурні та розважальні заходи. Це можуть бути тематичні виставки чи спортивні змагання. Такі заходи додають скверу додаткового життя та енергії, залучаючи багатьох відвідувачів з різних частин мікрорайону.

З відгуків тих, хто часто відвідує цю місцину, «Первоцвіт» – це не просто місце для прогулянок і відпочинку, але й центр соціального життя мікрорайону Пасічна. Він об’єднує мешканців і створює сприятливу атмосферу для знайомства, спілкування та взаємодії. Це місце, де можна зустріти нових друзів, влаштувати неподалік пікнік з родиною, провести час із задоволенням і насолодитися спокоєм природи.

Для мешканців ЖК Comfort Park від компанії blago сквер з легкістю може стати місцем, яке захочеться відвідувати в будь-яку пору року, простором, де можна віднайти спокій, красу та хороший настрій.

Пощастило тим, хто живе поруч з цим мальовничим місцем, адже воно дає можливість відчути атмосферу спокою та гармонії, знайти відпочинок якомога далі від міської суєти, займатися спортом та зустрічати нових друзів.

Категорії
Життя
Новини
Loading...