Мер Івано-Франківська повідомив, скільки воїнів з громади перебувають у російському полоні

Влада докладає всіх зусиль, щоб усі, хто зараз у полоні, повернулися додому. Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив сумну статистику, а саме, що вже понад...

Влада докладає всіх зусиль, щоб усі, хто зараз у полоні, повернулися додому.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив сумну статистику, а саме, що вже понад  300 франківців загинули у війні, близько 50 вважаються зниклими безвісти, приблизно пів сотні у полоні. Про це він сказав під час відеозвернення у неділю, 16 липня, пише ПІК.

“Звісно, що нас сколихнула та новина, яка розповсюдилася по соціальних мережах про наших хлопців, які потрапили у полон. Вже звернувся до Уповноваженого з прав людини в Києві і тут у Івано-Франківській області, щоб сприяли поверненню франківців додому. Постійно інформацію передаємо, вірю, що всі повернуться живі й неушкоджені”, – сказав він.

Очільник міста також нагадав, що у Франківську діє Логістичний центр, де можна приносити посилки й іншу необхідну допомогу військовим.

До слова, днями у мережі поширили відео з хлопцями з Івано-Франківщини та Калущини, які перебувають у російському полоні. На цю новину відреагував також міський голова Калуша Андрій Найд

Категорії
Війна
Новини
Loading...