Прикарпатські спортсмени здобули призові місця на Чемпіонаті світу з грепплінгу. ФОТО

З 21 по 24 серпня команда Івано-Франківської обласної федерації грепплінгу та джиу джитсу представляла Україну на Чемпіонаті світу з грепплінгу, який цьогоріч проходив у...

З 21 по 24 серпня команда Івано-Франківської обласної федерації грепплінгу та джиу джитсу представляла Україну на Чемпіонаті світу з грепплінгу, який цьогоріч проходив у Варшаві.

Про це пише Галка з посиланням на Івано-Франківська обласна федерація бразильського джиу джитсу та грепплінгу.

У заході взяли участь представники 32 країн, які мали можливість позмагатися за титул чемпіона світу.   Попри складнощі воєнного часу, а також тренування в умовах обстрілів та повітряних тривог, наші вихованці показали чудові результати і вже традиційно здобули призові місця.

  • Ломей Діана: Дорослі Гі — 2 місце
  • Юніори Гі — 2 місце
  • Юніори Ноу Гі — 2 місце
  • Вітенко Іван: Юніори Гі — 2 місце
  • Шкабрій Іван: Юніори Гі — 2 місце
  • Середюк Станіслав: Кадети Гі — 3 місце 

Котюк Анна та Попович Захар залишились без медалей, але отримали неоціненний досвід.   Команда Федерації України здобула в загальному заліку кубки:   Дорослі: Грепплінг Гі — 3 місце  U20: Грепплінг 2 місце, Грепплінг Гі — 2 місце  U17: Грепплінг — 2 місце.  

“Продовжуймо далі боротися і впевнено наближати той день, коли Україна нарешті зможе провести чемпіонат світу у Києві та здобути ще більше перемог”, — йдеться у дописі. 

Категорії
Спорт
Новини
Loading...