Звіт франківських комунальників за останній тиждень

КП “Муніципальна дорожня компанія” Прибирали території міста. Встановили дорожні знаки на Тролейбусній. А ще наносили розмітку на вул. Петлюри. Про це інформує Руслан Марцінків....

КП “Муніципальна дорожня компанія” Прибирали території міста. Встановили дорожні знаки на Тролейбусній. А ще наносили розмітку на вул. Петлюри.

Про це інформує Руслан Марцінків.

Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” як завжди прибирали території своїх об’єктів, перевозили демонтовані конструкції, фарбували бетонні клумби та велопарковки. Виконували заміну велопарковки біля дитячого майданчика «Сова». Підсипали дрібним гравієм території біля каменю закоханим.

Завантажували та вивозили каміння та сухі гілки з території парку на господарський двір. Вирівнювали та прибирали гравійне покриття на дитячому майданчику «Сова».

Прибирали водне плесо та береги міського озера та озер в парку. Чистили шлюзи і канали подачі та спуску води.

Завантажували побутове сміття на трактор та вивозили з міського озера.

КП Благоустрій

Працівники прибирали зупинки на вул. Симоненка, Стуса, Микалайчука, Вовчинецька, Коновальця – Аеропорт, Січових Стрільців(Пошта), вул. Ребета, Січових стрільців – Левка Бачинського, вул. Дудаєва ( Меблева Фабрика).

Прибирали території на Симоненка (придорожня смуга), перед церквою Юди Тадея також території на Вовчинецькій, 192 -200, Вовчинецькій, 198, Вовчинецькій, 202, Вовчинецькій 204-206, Івана-Павла ІІ, 16-18 , Івана-Павла ІІ, 12-16-18, позаду АТБ. Збирання сміття з першої зони на Івана-Павла ІІ та Івасюка. Прибирали території від гілля на Стуса, 15а, дитячому майданчику на Стуса, 13, 9-11, Коновальця – Рильського вздовж Арматурного заводу, трикутник на вулиці Коновальця – Рильського. Вибирали сміття з урн та чистили бруківку від трави навколо Ротонди Христа – Спасителя. Прибирали на зеленій зоні на вул. Блавацького – Чилюскінців (біля ГРП). Чистили бруківку від трави та прибирання сміттєвих урн у сквері навпроти Аеропорту.

Косили траву у сквері навпроти аеропорту та прибирали зелені зони на вул. Грушевського, на Вічовому майдані,на вул. Шпитальній, вул. Дудаєва. Також прибирали дитячий майданчик на вулиці Вербова, 32. Та зелену зону на вул. Ребета(коло Будинку Смутку).

Категорії
Місто
Новини
Loading...