Евакуювали 148 дітей. На Івано-Франківщині горів відпочинковий комплекс

У селі Красноїлля Білоберізької громади, що на Івано-Франківщині, горів відпочинковий комплекс. Рятувальники гасили пожежу. Про це повідомили на сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій області...

У селі Красноїлля Білоберізької громади, що на Івано-Франківщині, горів відпочинковий комплекс. Рятувальники гасили пожежу.

Про це повідомили на сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій області у Facebook.

О 22:26 рятувальники ліквідували займання.

“За допомогою квадрокоптера провели додаткову аеророзвідку пожежі. Вогнеборці врятували частину будівлі відпочинкового комплексу”, — йдеться у дописі.

Інформація про пожежу в будівлі відпочинкового комплексу у Верховинському районі до рятувальників надійшла 25 вересня о 18:28.

На момент прибуття надзвичайників на місце події другий та мансардний поверх будівлі були охоплені вогнем. Площа пожежі складала орієнтовно 750 м².

“Існувала загроза перекидання вогню на сусідні будинки. Будівля санаторію — дерев’яна, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню”, — повідомляють рятувальники.

У відпочинковому комплексі проживали 148 дітей та 20 працівників закладу. Персонал вивів усіх дітей з будівлі. Їх поселили в інший санаторій, йдеться у дописі.

О 20:43 пожежу локалізували.

Вогонь гасили 38 прикарпатських рятувальників за допомогою 14 спецавтомобілів. Також залучили п’ятьох надзвичайників та один спецавтомобіль з Чернівецької області.

Внаслідок загоряння ніхто не травмувався.

Причину виникнення пожежі у відпочинковому комплексі встановлюють поліцейські, інформують на Facebook-сторінці поліції в області.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...